Дълбочинен металотърсач Garrett GARRETT GTI 2500 MEGA EagleEye Depth Multiplier с 3 сонди и подаръци

Продукти
3 185,00 лв. 2 550,00 лв.
  • Марка: Garrett металдетектори
  • Кат. номер: 2500100200129-mmd
Опции за покупка
Моля, изберете:
Продуктът е успешно добавен в количката

Уникално за GARRETT GTI2500 е възможността да се ползва дълбочинната приставка EagleEye™ Depth Multiplier - или т.нар. "кантар".

С него може да работите сам, за разлика от търсенето с пулс-индукцонните рамки, при които са нужни поне двама души и просвет между скали, жрасти или дървета минимум 3м - разтояние при, което е възможно двама души да носят рамката.

Неудобството тук, е че GTI 2500 работи на принципа на ВЛФ, при който такива големи сонди не работят добре в силно минарелизирани почви.

При сондата тип кантар това не е ограничително условие, защото може да се носи от един човек, а в същото време монетара може да се ползва и за дълбочинно търсене. 

В същото време ползването на базовата 24см. концентрична глава е неподходящо при по-силно минерализирани почви и ето защо в този комплект има и допълнителна сонда - тип DD с размер 45см./18"/ Excerator II или да обощим, този комплект включва:

Този комплект включва както базовата концентрична търсеща сонда 24см., 45см./18"/ Excelerator DD така и дълбочинната приставка или т.нар. "кантар".

С 45см./18"/ Excelerator DD можете да търсите на дълбоко, но с дискриминация, защото GARRETT GTI 2500 с EagleEye Depth Multiplier няма дискриминация на металите.

С малката сонда можете да го ползвате като монетар и да почиствате терена, на който ще ползвате кантара, защото мястото трябва да е максимално чисто за да може да се търсе на дълбоко.

GARRETT GTI2500 е подходящ за търсене в много различни условия, в зависимост от конкретните нужди. Основен момент при търсенето с този метал детектор е търсещата сонда , с която се ползва.

С базовата сонда 24см., с която е окомплектован е неподходящо за се търси в силно минерализирани терени, ето защо се препоръчва ползването на търсещи сонди тип DD/вижте окомплектовките, които предлагаме/.

Garrett GTI 2500 е легендата при първокласните металотърсачи. След няколко промени, вече се предлага с новия софтуер - 7-ма версия. 

С този софтуер металдетекторът Garrett GTI 2500 се справя по-добре в по-минерализираните почви, в сравнение с предишнити варианти. Има добра дискриминация на металите на базата на DSP процесор. 

Индентификацията на намерените метални предмети се отбелязва чрез 24 сегмента на дисплея. Освен показанието на дисплея дискриминацията се дублира и от звукова дискриминация със звуков сигнал има 3 различни звукови сигнала. 

На дисплея има секция показваща големината и дълбочината на намереният метален предмет.

 

Характеристики:

- Ръчен и овтоматичен грунд баланс

- 24см концентрична водонепроницаема сонда

- Изход за слушалки

- Телескопична щанга

- Тегло 1.8кг

- 3 различни звукови сигнала

- Честота на работа от 7.2 KHz 

- индикатор за състоянието на батериите

- Захранване 8АА батерии

 

GTI 2500 има 6 готови програми за търсене: 

- Coins - монети

- Zero - All metal

- Jewelry - бижута

- Relics - големи метали

- Custom Discrimination - потребителски настройки

- Non Motion (All Metals) - режим без движение

 

Менюто включва следите настройки: 

 

- Sensitivity - чувствителността може да се променя

- Frequency избор на работна честота с цел избягване на смущения 

- Threshold - настройка прага на звука 

- Volume настройка силата на звуковия сигнал 

- Tone настройка честотата на звуковия сигнал 

- Tone ID - включва или изключва на тоналната дискриминация на металите 

- Salt Elim - елиминиране влиянието на соления пясък на плажа 

- Backlight - включване и изключване на подсветката на дисплея

- Rechargable bat. - вкл. се ако се използват акумулаторни батерии. - бутон "LAST MODE" - за бързо превключване между последните 2 използвани програми. 

 

КОПЛЕКТА GTI2500 ВКЛЮЧВА:

1. Металотърсачът GARRETT GTI2500 + 24см. сонда IMAGINING, 45см./18"/ Excelerator DD и дълбочинната приставка - EagleEye Depth Multiplier или т.нар. кантар

2. DVD с филм за ползването на металотърсачът

 

- Произведен в САЩ и предоставен от официалния представител

 
Оргинален продукт

Сатус Груп ООД е официален представител и оторизиран сервиз на металотърсачите и продуктите предлагани тук.

Подаръци на стойност от 80 до 120лв. към всеки Металотърсач

С всеки металотърсач /с изключение Пинпойнтерите/ Подаръци от 80 лв. до 120лв.
 
При покупка на който и да е металотърсач получавате 6 гарантирани ПОДАРЪЦИ, а за стойност па металотърсача над 999лв. имате и още един специален БОНУС подарък по избор между три.
 
ПОДАРЪЦИ ПРИ ПОКУПКА НА КОЙТО И ДА Е МЕТАЛОТЪРСАЧ:
1. Раничка MDETECTORS.BG - от много здрав материал удобна за пренасяне на различни пособия за Металдетектинг. Размер: 45x33cm.
Цена: 15лв.
 
Раница
2. Химикал с тъчскриин накрайник - MDETECTORS изработена от много здрава материя с тъч скрийн накрайник, който позволява работа с телефон с тъчскрийн в случай, че ръцете са кални или мокри. Дължина: 14см.
Цена: 4лв.
 
Химикал
3. Списание IMPERIO.BG - пореден брой на специализираното луксозно списание за Металдетектинг и промиване на самородно злато Империо. Размер A4
Цена: 10лв.
 
Списание Империо
4. LED Фенерче метално алумин с възможност за различен фокус и леща за увеличение и работа в агресивни среди. Захранване три батерии 1,5 волта тип AAA
Цена: 12лв.
 
Лед Фенерче
5. Фанелка Еволюция от MDETECTORS.BG изработена от 100% висококачествена дебела памучна материя със специално компютърно моделиран цвят - сив за да бъде компромис между бялото, което се цапа лесно и черното което привлича много слънчевите лъчи.
Цена: 24лв.
 
Фанелка MDETECTORS
6. Книга: ТЪРСЕНЕ НА САМОРОДНО ЗЛАТО С ВЛФ МЕТАЛОТЪРСАЧ
Автор: от Дейв Джонсън, главен инженер
Фърст Тексас Продъктс и Изследователски Център на Фишер, Страници: 55, Формат: A5
Луксозно - цветно гланцово издание
Издател: MDETECTORS®BG
Цена: 15лв.
Книга за злато
 
ЗА МЕТАЛОТЪРСАЧИ СЪС СТОЙНОСТ НАД 999лв. ПОЛУЧАВАТЕ И БОНУС ПОДАРЪК ПО ИЗБОР МЕЖДУ ТРИТЕ 7-8-9
Допълнителен подарък По избор:
7. Оригинални слушалки за работа с металотърсач на фирмата XP-Франция с контрол на звука и преходник позволяващ работа с жакове: 3,5мм и 6,35мм.
Цена: 40лв.
 
Слушалки
8. Професионален Леген за промиване на самородно злато и отделяне на златото от магнетита. Размер: 36см х 20см. /14"x8"/
Много устойчив материал.
Цена: 24лв.
 
Златарски леген
9. Копало Лопатка - кирка : сгъваемо дискретно комбинирано копало, което може да стане на кирка или лопата с калъф за носене на колан.
Цена: 24лв.

Купи на изплащане
Бърза поръчка Без формалности
Вашата поръчка е приета. Очаквайте обаждане!
Купи на изплащане