Дълбочинен металотърсач Garrett GARRETT GTI 2500 MEGA EagleEye Depth Multiplier с 3 сонди

Продукти
3 120,00 лв. 2 550,00 лв.
  • Марка: Garrett металдетектори
  • Кат. номер: 2500100200129-mmud
Опции за покупка
Моля, изберете:
Продуктът е успешно добавен в количката

Този комплект включва 3 търсещи глави: базовата концентрична търсеща глава 24см., 33см./13"/ ULTIMATE DD с безплатен протектор така и дълбочинната приставка или т.нар. "кантар".

С малката глава можете да го ползвате като монетар и да почиствате терена, на който ще ползвате кантара, защото мястото трябва да е максимално чисто за да може да търсите на дълбоко.

С 33см./13"/ ULTIMATE DD с безплатен протектор можете да ползвате метал детекторът GARRETT GTI 2500, като монетар в замърсени и орудени терени. Дълбочинната приставка EagleEye Depth Multiplier няма дискриминация на металите, но затова път засича дълбоко заровени по-големи метали. 

Уникално за Металотърсачът GARRETT GTI2500 е ползването на дълбочинната сонда EagleEye™ Depth Multiplier - или т.нар. "кантар".

Условия за ползването на дълбочинната приставка е да е сравнително чисто от боклуци мястото на търсене.

С него може да работите сам, за разлика от търсенето с пулс-индукцонните рамки, при които са нужни поне двама души и просвет между скали, жрасти или дървета минимум 3м - разтояние при, което е възможно двама души да носят рамката.

При кантара това не е ограничително условие, защото може да се носи от един човек, а в същото време монетара може да се ползва и за дълбочинно търсене. 

В същото време ползването на базовата 24см. концентрична конда е неподходящо при по-силно минерализирани почви и ето защо в този комплект има и допълнителна сонда - тип DD с размер 45см./18"/ Excerator II или да обощим, този комплект включва:

Металотърсачът GARRETT GTI2500 е подходящ за търсене в много различни условия, в зависимост от конкретните нужди. Основен момент при търсенето с този метал детектор е търсещата сонда , с която се ползва.

С базовата сонда 24см., с която е окомплектован е неподходящо за се търси в силно минерализирани терени, ето защо се препоръчва ползването на търсещи сонди тип DD/вижте окомплектовките, които предлагаме/.

Металотърсачът Garrett GTI 2500 е легендата при първокласните металотърсачи. След няколко промени, вече се предлага с новия софтуер - 7-ма версия. 

С този софтуер металдетекторът Garrett GTI 2500 се справя по-добре в по-минерализираните почви, в сравнение с предишнити варианти. Има добра дискриминация на металите на базата на DSP процесор. 

На дисплея има секция показваща големината и дълбочината на намереният метален предмет.

 

Характеристики:

- Ръчен и овтоматичен грунд баланс

- Изход за слушалки

- 3 различни звукови сигнала

- 24см концентрична водонепроницаема сонда

- Телескопична щанга

- Честота на работа от 7.2 KHz 

- Захранване 8АА батерии

- Тегло 1.8кг

- индикатор за състоянието на батериите

 

GTI 2500 има 6 готови програми за търсене: 

- Coins - монети

- Jewelry - бижута

- Relics - големи метали

- Zero - All metal

- Custom Discrimination - потребителски настройки

- Non Motion (All Metals) - режим без движение

 

Металотърсачът GARRETT GTI2500 е подходящ за търсене в много различни условия, в зависимост от конкретните нужди. Основен момент при търсенето с този метал детектор е търсещата сонда , с която се ползва.

С базовата глава 24см., с която е окомплектован е неподходящо за се търси в силно минерализирани терени, ето защо се препоръчва ползването на търсещи сонди тип DD/вижте окомплектовките, които предлагаме/.

Уникално за Металотърсачът GARRETT GTI2500 е ползването на дълбочинната приставка EagleEye™ Depth Multiplier - или т.нар. "кантар".

С него може да работите сам, за разлика от търсенето с пулс-индукцонните рамки, при които са нужни поне двама души и просвет между скали, жрасти или дървета минимум 3м - разтояние при, което е възможно двама души да носят рамката.

При кантара това не е ограничително условие, защото може да се носи от един човек, а в същото време монетара може да се ползва и за дълбочинно търсене. За това четете още в комплекта, който предлагаме тук.

 

КОПЛЕКТА GARRETT GTI 2500 MEGA EagleEye Depth Multiplier ВКЛЮЧВА:

 

1. Металотърсачът GARRETT GTI2500 + 24см. сонда IMAGINING, 33см./13"/ ULTIMATE DD с безплатен протектор и дълбочинната приставка - EagleEye Depth Multiplier или т.нар. кантар

2. DVD с филм за ползването на металотърсачът

 

- Произведен в САЩ и предоставен от официалния представител

Оргинален продукт

Сатус Груп ООД е официален представител и оторизиран сервиз на металотърсачите и продуктите предлагани тук.

Подаръци на стойност от 80 до 120лв. към всеки Металотърсач

С всеки металотърсач /с изключение Пинпойнтерите/ Подаръци от 80 лв. до 120лв.
 
При покупка на който и да е металотърсач получавате 6 гарантирани ПОДАРЪЦИ, а за стойност па металотърсача над 999лв. имате и още един специален БОНУС подарък по избор между три.
 
ПОДАРЪЦИ ПРИ ПОКУПКА НА КОЙТО И ДА Е МЕТАЛОТЪРСАЧ:
1. Раничка MDETECTORS.BG - от много здрав материал удобна за пренасяне на различни пособия за Металдетектинг. Размер: 45x33cm.
Цена: 15лв.
 
Раница
2. Химикал с тъчскриин накрайник - MDETECTORS изработена от много здрава материя с тъч скрийн накрайник, който позволява работа с телефон с тъчскрийн в случай, че ръцете са кални или мокри. Дължина: 14см.
Цена: 4лв.
 
Химикал
3. Списание IMPERIO.BG - пореден брой на специализираното луксозно списание за Металдетектинг и промиване на самородно злато Империо. Размер A4
Цена: 10лв.
 
Списание Империо
4. LED Фенерче метално алумин с възможност за различен фокус и леща за увеличение и работа в агресивни среди. Захранване три батерии 1,5 волта тип AAA
Цена: 12лв.
 
Лед Фенерче
5. Фанелка Еволюция от MDETECTORS.BG изработена от 100% висококачествена дебела памучна материя със специално компютърно моделиран цвят - сив за да бъде компромис между бялото, което се цапа лесно и черното което привлича много слънчевите лъчи.
Цена: 24лв.
 
Фанелка MDETECTORS
6. Книга: ТЪРСЕНЕ НА САМОРОДНО ЗЛАТО С ВЛФ МЕТАЛОТЪРСАЧ
Автор: от Дейв Джонсън, главен инженер
Фърст Тексас Продъктс и Изследователски Център на Фишер, Страници: 55, Формат: A5
Луксозно - цветно гланцово издание
Издател: MDETECTORS®BG
Цена: 15лв.
Книга за злато
 
ЗА МЕТАЛОТЪРСАЧИ СЪС СТОЙНОСТ НАД 999лв. ПОЛУЧАВАТЕ И БОНУС ПОДАРЪК ПО ИЗБОР МЕЖДУ ТРИТЕ 7-8-9
Допълнителен подарък По избор:
7. Оригинални слушалки за работа с металотърсач на фирмата XP-Франция с контрол на звука и преходник позволяващ работа с жакове: 3,5мм и 6,35мм.
Цена: 40лв.
 
Слушалки
8. Професионален Леген за промиване на самородно злато и отделяне на златото от магнетита. Размер: 36см х 20см. /14"x8"/
Много устойчив материал.
Цена: 24лв.
 
Златарски леген
9. Копало Лопатка - кирка : сгъваемо дискретно комбинирано копало, което може да стане на кирка или лопата с калъф за носене на колан.
Цена: 24лв.

Купи на изплащане
Бърза поръчка Без формалности
Вашата поръчка е приета. Очаквайте обаждане!
Купи на изплащане