Металотърсач GARRETT ATX - пулс-индукционен

Продукти
4 900,00 лв. 4 200,00 лв.
  • Марка: Garrett металдетектори
  • Кат. номер: 2500100200099
Опции за покупка
Моля, изберете:
Продуктът е успешно добавен в количката

GARRETT ATX е модерен компютъризиран мулти-честотен пулс-индукционен металдетектор, който може да се ползва при различни терени, включително и под вода до 3м.

За да се ползва под вода има няколко условия, които трябва да бъдат стриктно изпълняване: да се ползват специални противоводни гелове, да се затваря тапата на слушалките, ако са извадени, да се изплаква със сладка чиста вода след като е ползван и да не се ползва под вода, ако температурата на водата е под 8-10 градуса по целзии.

Пулс-индукционната технология позволява металдетекторът GARRETT ATX да работи на суша, при дъжд, влага, на силно орудени терени, силно алкални почви, на плажа, в прибоя, под вода - сладка и солена.

Металотърсачът GARRETT ATX използва най-съвременната пулс-индукционна технология, която го прави много ефективен относно ползването на енергия и ето защо ползваните батерии са само 8 броя по 1,2 волта, т.е. като цяло GARRETT ATX е доста по-лек от аналозите си.

При ползването на DD сонда/с такава идва базово окомплектован/ има допълнителна опция за дискиминация на черните метали с копчето IRON CHECK

Пулс-индукционния металотърсач GARRETT ATX е направен от много здрави материали, снабден и с многофункионална телескопична дръжка.

Тук няма сложни менюта и подменюта, а лесни и бързи настройки за ниво на звука, праг,статичен/динамичен режим на работа,пинпойнт,автоматична и ръчна настройка на земята.

GARRETT ATX едва базово окомплектован с ДД 32см. търсеща сонда - направено по уникална технология. С нея ATX става за търсене на самородно злато, както и на метали в силно минерализирани терени.

За максимална дърбочина препоръчваме големите моно сонди.

ATX ОСНОВЕН ПАКЕТ:

- Металотърсач ATX с 12" /32см. / DD сонда

- Слушалки - сухоземни слешалки (подводни слушалки отделно се поръчват)

- Работна честота - 730Hz

- Много здрава чанта за съхранение и пренасяне

- AA алкални и акомулаторни батерии

- Зарядно за 220V и 12V

- Произведен в САЩ и предоставен от официалния представител

- Удобна презрамка за носене

 
Оргинален продукт

Сатус Груп ООД е официален представител и оторизиран сервиз на металотърсачите и продуктите предлагани тук.

Подаръци на стойност от 80 до 120лв. към всеки Металотърсач

С всеки металотърсач /с изключение Пинпойнтерите/ Подаръци от 80 лв. до 120лв.
 
При покупка на който и да е металотърсач получавате 6 гарантирани ПОДАРЪЦИ, а за стойност па металотърсача над 999лв. имате и още един специален БОНУС подарък по избор между три.
 
ПОДАРЪЦИ ПРИ ПОКУПКА НА КОЙТО И ДА Е МЕТАЛОТЪРСАЧ:
1. Раничка MDETECTORS.BG - от много здрав материал удобна за пренасяне на различни пособия за Металдетектинг. Размер: 45x33cm.
Цена: 15лв.
 
Раница
2. Химикал с тъчскриин накрайник - MDETECTORS изработена от много здрава материя с тъч скрийн накрайник, който позволява работа с телефон с тъчскрийн в случай, че ръцете са кални или мокри. Дължина: 14см.
Цена: 4лв.
 
Химикал
3. Списание IMPERIO.BG - пореден брой на специализираното луксозно списание за Металдетектинг и промиване на самородно злато Империо. Размер A4
Цена: 10лв.
 
Списание Империо
4. LED Фенерче метално алумин с възможност за различен фокус и леща за увеличение и работа в агресивни среди. Захранване три батерии 1,5 волта тип AAA
Цена: 12лв.
 
Лед Фенерче
5. Фанелка Еволюция от MDETECTORS.BG изработена от 100% висококачествена дебела памучна материя със специално компютърно моделиран цвят - сив за да бъде компромис между бялото, което се цапа лесно и черното което привлича много слънчевите лъчи.
Цена: 24лв.
 
Фанелка MDETECTORS
6. Книга: ТЪРСЕНЕ НА САМОРОДНО ЗЛАТО С ВЛФ МЕТАЛОТЪРСАЧ
Автор: от Дейв Джонсън, главен инженер
Фърст Тексас Продъктс и Изследователски Център на Фишер, Страници: 55, Формат: A5
Луксозно - цветно гланцово издание
Издател: MDETECTORS®BG
Цена: 15лв.
Книга за злато
 
ЗА МЕТАЛОТЪРСАЧИ СЪС СТОЙНОСТ НАД 999лв. ПОЛУЧАВАТЕ И БОНУС ПОДАРЪК ПО ИЗБОР МЕЖДУ ТРИТЕ 7-8-9
Допълнителен подарък По избор:
7. Оригинални слушалки за работа с металотърсач на фирмата XP-Франция с контрол на звука и преходник позволяващ работа с жакове: 3,5мм и 6,35мм.
Цена: 40лв.
 
Слушалки
8. Професионален Леген за промиване на самородно злато и отделяне на златото от магнетита. Размер: 36см х 20см. /14"x8"/
Много устойчив материал.
Цена: 24лв.
 
Златарски леген
9. Копало Лопатка - кирка : сгъваемо дискретно комбинирано копало, което може да стане на кирка или лопата с калъф за носене на колан.
Цена: 24лв.

Купи на изплащане
Бърза поръчка Без формалности
Вашата поръчка е приета. Очаквайте обаждане!
Купи на изплащане