Търсене на самородно злато с ВЛФ металотърсач

Продукти
21,00 лв. 15,00 лв.
  • Марка: Jason Gold
Опции за покупка
Моля, изберете:
Продуктът е успешно добавен в количката

Страници: 55

Автор: от Дейв Джонс, главен инженер
Фърст Тексас Продъктс и Изследователски Център на Фишер
Луксозно - цветно гланцово издание

Формат: A5

Издател: MDETECTORS®BG

Предговор към Българското издание

Дейв Джонсън е живата легенда в съвременния металдетектинг и един от най-известните изобретатели и иноватори в тази област.
Работил e за най-известните брандове в областта на производството на металдетектори, той има какво да каже винаги, когато говори по темата.
В настоящата книга разкрива тънкостите при ползването на металотърсач при търсенето на самородно злато. Именно характеристиките на детектора за метал, който ползвате, са в основата на успеха при търсенето на самородно злато с металотърсач.

Дейв Джонсън към Българските търсачи:
“Fisher Research Labs и Teknetics Metal Detectors произвеждат металдетектори, които могат да бъдат използвани в най-тежки почвени условия по целия свят, включително и в силно минерализираните почви, които се срещат в България. Търсачите в България могат да бъдат уверени, че тези специализирани машини дават най-добри резултати в търсенето на самородно злато в тежки почви.
В тази книга говоря за минерологията на златото, за настройки на металотърсача, с които да търсите самордно злато, за електропроводимите минерали в почвите и скалите, за горещите скали, метеоритите, аномалиите в земните минерали. Обърнато е внимание на това, как работят металдетекторите и съответните техники на търсене на самородно злато.
Представени са и металотърсачите на Fisher и Teknetics подходящи за търсене на самородно злато.
Сърдечно благодаря на колегите от MDETECTORS®BG за адаптирания превод на книгата ми на български език, в полза на българските търсачи.

Оргинален продукт

Сатус Груп ООД е официален представител и оторизиран сервиз на металотърсачите и продуктите предлагани тук.

Подаръци на стойност от 80 до 120лв. към всеки Металотърсач

С всеки металотърсач /с изключение Пинпойнтерите/ Подаръци от 80 лв. до 120лв.
 
При покупка на който и да е металотърсач получавате 6 гарантирани ПОДАРЪЦИ, а за стойност па металотърсача над 999лв. имате и още един специален БОНУС подарък по избор между три.
 
ПОДАРЪЦИ ПРИ ПОКУПКА НА КОЙТО И ДА Е МЕТАЛОТЪРСАЧ:
1. Раничка MDETECTORS.BG - от много здрав материал удобна за пренасяне на различни пособия за Металдетектинг. Размер: 45x33cm.
Цена: 15лв.
 
Раница
2. Химикал с тъчскриин накрайник - MDETECTORS изработена от много здрава материя с тъч скрийн накрайник, който позволява работа с телефон с тъчскрийн в случай, че ръцете са кални или мокри. Дължина: 14см.
Цена: 4лв.
 
Химикал
3. Списание IMPERIO.BG - пореден брой на специализираното луксозно списание за Металдетектинг и промиване на самородно злато Империо. Размер A4
Цена: 10лв.
 
Списание Империо
4. LED Фенерче метално алумин с възможност за различен фокус и леща за увеличение и работа в агресивни среди. Захранване три батерии 1,5 волта тип AAA
Цена: 12лв.
 
Лед Фенерче
5. Фанелка Еволюция от MDETECTORS.BG изработена от 100% висококачествена дебела памучна материя със специално компютърно моделиран цвят - сив за да бъде компромис между бялото, което се цапа лесно и черното което привлича много слънчевите лъчи.
Цена: 24лв.
 
Фанелка MDETECTORS
6. Книга: ТЪРСЕНЕ НА САМОРОДНО ЗЛАТО С ВЛФ МЕТАЛОТЪРСАЧ
Автор: от Дейв Джонсън, главен инженер
Фърст Тексас Продъктс и Изследователски Център на Фишер, Страници: 55, Формат: A5
Луксозно - цветно гланцово издание
Издател: MDETECTORS®BG
Цена: 15лв.
Книга за злато
 
ЗА МЕТАЛОТЪРСАЧИ СЪС СТОЙНОСТ НАД 999лв. ПОЛУЧАВАТЕ И БОНУС ПОДАРЪК ПО ИЗБОР МЕЖДУ ТРИТЕ 7-8-9
Допълнителен подарък По избор:
7. Оригинални слушалки за работа с металотърсач на фирмата XP-Франция с контрол на звука и преходник позволяващ работа с жакове: 3,5мм и 6,35мм.
Цена: 40лв.
 
Слушалки
8. Професионален Леген за промиване на самородно злато и отделяне на златото от магнетита. Размер: 36см х 20см. /14"x8"/
Много устойчив материал.
Цена: 24лв.
 
Златарски леген
9. Копало Лопатка - кирка : сгъваемо дискретно комбинирано копало, което може да стане на кирка или лопата с калъф за носене на колан.
Цена: 24лв.

Бърза поръчка Без формалности
Вашата поръчка е приета. Очаквайте обаждане!