Продукти

Статии

31 януари 2024
Nokta Score - Видеоръководства

За да ползвате правилно металотърсача си трябва да знаете основните му характеристики, контроли и настройки. Като официален представител на Нокта за България ще получите с всеки металотърсач и ръководство за работа на Български език, но за Ваше удобство записваме ипубликуваме изчерпателни видеоръководства за работа с металотърсача. Гледайте ги внимателно и ще научите всичко.

[Прочети още]
29 януари 2023
Дълбочинна глава 4khz PB XP MDETECTORS 34x28cm./13x11"/DD за XP Deus-ORX

Дълбочинната сонда 4khz PB XP MDETECTORS 34x28cm./13x11"/DD за XP Deus-ORX е от тип x35 , но работи на 4Khz и няколко честоти около тази за да се намалят възможните смущения. Тя е на 2 пъти по-малка цена и е парфектна сонда за търсене на по-дълбоки и по-голеви метали в по-чисти честа, в смисъл незамърсени от метални боклуци.

[Прочети още]
28 януари 2023
Металотърсач Gold Kruzer 61khz - Видео ръководството

Mdetectors е официален представител на Nokta за България. За Ваше удобство Ви представяме видеоръководството за работа с металотърсач за самородно злато Nokta Gold Kruzer Gold Kruzer работи на 61Khz и е най-добрия за търсете на малки парченца самородно злато. Той става за търсене и на монети разбира се, но порази по-високата му честота е по-подходящ за търсене на малки метали.

[Прочети още]